Skip to content

Om oss Vi vill förenkla människors vardag idag och på sikt genom att erbjuda dig en självklar plats att förvara alla dina viktiga uppgifter du samlar på dig under livet.

Vårt team

Sales Director & Partner Från mina tidigare erfarenheter inom hotellsektorn har jag alltid arbetat med att förenkla vardagen för människor. Det Whenever har utvecklat och erbjuder är inte bara värden som skapas här och nu, utan en produkt som både skapar värden idag och på sikt. Jag är glad över att få fortsätta arbeta med sådant som betyder mycket för människor.

Johan Bengtsson

Sales Director & Partner

Från mina tidigare erfarenheter inom hotellsektorn har jag alltid arbetat med att förenkla vardagen för människor. Det Whenever har utvecklat och erbjuder är inte bara värden som skapas här och nu, utan en produkt som både skapar värden idag och på sikt. Jag är glad över att få fortsätta arbeta med sådant som betyder mycket för människor.

Managing Director & Partner I spåren av min fars bortgång blev vi som familj överväldigade av det administrativa arbete som följde. Många frågor lämnades obesvarade, vilket gjorde hela sorgeprocessen än mer svår. Det är en situation många av oss känner igen och som många fler kommer finna sig i. Det känns verkligen fantastisk att genom mitt arbete få erbjuda en tjänst som kan underlätta för andra.

Antonia de Baey

Managing Director & Partner

I spåren av min fars bortgång blev vi som familj överväldigade av det administrativa arbete som följde. Många frågor lämnades obesvarade, vilket gjorde hela sorgeprocessen än mer svår. Det är en situation många av oss känner igen och som många fler kommer finna sig i. Det känns verkligen fantastisk att genom mitt arbete få erbjuda en tjänst som kan underlätta för andra.

Founder & Partner I min familj har vi alltid talat om döden som något naturligt och inget man ska vara rädd för, utan istället njuta av de dagar man har tillsammans. Men trots det är det en stor sorg när någon närstående går bort. Det kändes därför viktigt att starta en tjänst som kan stötta anhöriga. Genom att spara alla viktiga uppgifter i den digitala Whenever-pärmen ger man sina nära och kära den finaste kärlekshandlingen när det behövs som allra mest.

Henrik Piehl

Founder & Partner

I min familj har vi alltid talat om döden som något naturligt och inget man ska vara rädd för, utan istället njuta av de dagar man har tillsammans. Men trots det är det en stor sorg när någon närstående går bort. Det kändes därför viktigt att starta en tjänst som kan stötta anhöriga. Genom att spara alla viktiga uppgifter i den digitala Whenever-pärmen ger man sina nära och kära den finaste kärlekshandlingen när det behövs som allra mest.

Kontakta oss gärna info@whenever.se

Vår idé

Vi vill förenkla människors vardag idag och på sikt genom att erbjuda dig en självklar plats att förvara alla dina viktiga uppgifter du samlar på dig under livet. Enkelt, säkert och tryggt. En självklar plats, där du får kontroll på allt viktigt på en plats och som inte riskerar försvinna i molnet eller i pappershögar. 

Idag finns flertalet tjänster, där du kan spara viktig post, dokument och andra uppgifter. Förmodligen använder du redan flera utav dessa parallellt, vilket är bra. Men vad händer med alla viktiga uppgifter den dagen det oförutsägbara sker och du inte längre finns i livet? 

Whenever har utvecklat en unik funktion, där du som användare av tjänsten kan registrera en eller flera anhöriga som kontaktperson och därigenom säkerställa att alla dina viktiga uppgifter hamnar i rätta händer den dagen du inte längre finns i livet. En kärlekshandling när det behövs som allra mest.

Ingen annan än du själv kan se eller läsa innehållet i din Whenever-pärm förrän dagen det behövs. Allt som behövs är att du väljer en eller flera anhöriga som kontaktperson. All identifiering sker via BankID. Resten sköter vi.

APN05804

Våra samarbetspartners

partners-bankid
Stripe Logga