Skip to content

Säkerhet Genom modern kryptering skapar vi högsta möjliga säkerhet för information och dokument i din viktiga pärm. All identifiering sker med BankID.

Whenever använder sig av stark kryptering enligt högsta industristandard. Det är oerhört viktigt för oss att du känner dig helt trygg med att lagra din information och dokument i din digitala pärm. Vi är ett oberoende företag – utan externa investerare eller intressenter – som finansieras direkt av våra användare. Vår programvara är byggd så att inte ens anställda hos Whenever kan se din information.

Säkerhet

Whenever använder sig av stark kryptering enligt högsta industristandard. Det är oerhört viktigt för oss att du känner dig helt trygg med att lagra din information och dokument i din digitala pärm.
Vi är ett oberoende företag – utan externa investerare eller intressenter – som finansieras direkt av våra användare. Vår programvara är byggd så att inte ens anställda hos Whenever kan se din information.
Whenever bygger på en modern och säker plattform och utnyttjar en krypteringsteknik som följer högsta industristandard. All din information krypteras unikt för dig, och lagras tryggt och säkert på vår server.

Teknik

Whenever bygger på en modern och säker plattform och utnyttjar en krypteringsteknik som följer högsta industristandard.
All din information krypteras unikt för dig, och lagras tryggt och säkert på vår server.

Kom igång idag!

Med BankID kan du enkelt registrera dig till Whenever och bjuda in din eller dina utvalda kontaktpersoner.

Tre enkla steg:

1.Registrera dig på Whenever med Bank ID

2.Välj en eller flera kontaktpersoner

3.Börja samla information